Sebamed Baby Sun SPF 50- apsauginis kremas nuo saulės, kurį renkuosi savo vaikui (apžvalga)

Sveikos, mielosios,

jau tikriausiai visų laukta apžvalga apie saulės kremus:) Tad pradedam rekomendacijas:)

Sebamed kremuką pasirinkau naudoti pirmiausia todėl, kad jau gerą pusmetį esu daugelio šio prekinio ženklo produktų fanė. Patinka tikrai daug kas, nuo vonios putų iki kremuko veidui (tarp kitko toks geras, kad išsausėjusias dėmeles ant veido per nakt panaikino:D). O ir pats gamintojas žavi, nes visi produktai gaminami Vokietijoje, kur tikrai yra dideli reikalavimai kokybei, sudėčiai ir t.t. Ten sebamed jau daugeli metų yra lyderiaujantis prekinis ženklas, nors ir kitose Europos šalyse labai mylimas ir vertinamas.

Be to šis kremas yra geros sudėties, tą galite matyti ir viename Vokietijos puslapyje esančiame įvertinime, kur pats kremas buvo išnagrinėta nuo a iki z. Tad, pagal įvertinimą matosi, kad šio kremuko sudėtis praktiškai net labai gera. Čia galite matyti įvertinimą: spausti čia.

Patinka pati pakuotė, pats dozavimas, purškia labai patogiai, lengvai. Kremas tepasi labai lengvai, o įsigeria net labai greitai, nelieka baltų „ruožų“ ar nelieka kažkokio „riebalo“. Pati išbandžiau šį kremą Malaizijoje, kur saulė kepino, patikėkit, taip smarkiai, kad jaučiausi, kaip grilyje 😀 Jokių nudegimų, jokių paraudonavimų. Apsauga garantuota tikrai buvo.

Dar paminėsiu tai, kad šis kremas atsparus vandeniui ir smėliui, tad tikrai nereikia kiekvieną kartą pasimaudžius bėgti teptis vėl ir vėl.

Puikus produktas, gera sudėtis, dermatalogų patikrintas. Rekomenduoju 🙂

Kur ieškoti? Vaistinėse, kartais ir prekybos centruose būna:)

 

 

 

 

3 Komentarai

  1. Justė
    2018-05-31 / 11:09

    Ačiū už rekomendacijas, reikės išbandyti, nes kremas, kurį prieš tai naudojom,panašu, kad dirgino odą… Esu ir aš apie šitą brand’ą gerų atsiliepimų girdėjusi, todėl manau ir pati išbandysiu 🙂 bet tiesą pasakius, net nauudojant kremą nuo saulės, mažylio oda vis tiek labai greitai išsausėja, todėl mes dar šitokį aliejuką naudojam: https://www.babycity.lt/lt/parduotuve/prieziurai-ir-higienai/vaiko-kosmetika/kuno-prieziura/neutral-aliejus-baby-oil-150ml-5740500004928/p104536. Bet išbandysim šitą kremą šią vasarą, gal aliejuko net ir nebereikės?

  2. Eglė
    2018-07-23 / 16:34

    Nusipirkau šį, pasiskaičius rekomendacijų, ir mano vaiką išbėrė tose vietose, kur tepiau šį kremą:( O gaila, taip norėjosi kažko paprastesnio:( Teks gryžti prie ekologiško, sunkiai besirepančio, baltą šydą paliekančio, bet, svarbiausia, mano vaikui saugaus kremo nuo saulės.

    • BabyBlog
      2018-07-23 / 22:55

      Hmm keista, manodukrytei tiko, daugumai mamu irgi, nesu blogu atisliepimu girdejusi:) Bet visko pasitaiko, ne visi turi vienoda odyte, gal kazkuriam ingredientui alergizuoja arba siaip su maistu sutapo:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.