Mano įspūdžiai apie Electrolux WellS7 langų valytuvą (ar verta pirkti?)

Sveikos, mielosios,

jau seniai neliečiau mamiškų-moteriškų temų, tad šiandien paruošiau Jums tikrai gerą perliuką – tai Electrolux WellS7 langų valytuvas. Šis įrenginys man patiko, tad papasakosiu plačiau kodėl.

Kadangi mano namuose yra daug langų ir jie dar dideli (tikriausiai pastebėjote iš mano tinklaraščio įrašų:D), tai išvalyti juos tikrai yra, ką veikti:) Šis langų valytuvas tikrų tikriausia pagalba kiekvienai moteriai, sutaupo laiką ir padaro stulbinančius rezultatus. Pirmiausia, kas tikrai aktualu yra, kad lengva jį rankose laikyti, sveria tikrai nedaug. Nusausina labai greitai, dažniausiai nepalieka ruožų. Kartais, žinoma, pasitaiko, bet pereini kita kryptimi ir nebelieka. Labai patiko tai, kad rinkinyje yra dviejų tipų galvutės, mažiausioji labai patogi kampams ir mažesniems langams, didžioji – didesniems langams. Taip pat rinkinyje yra ir purškiamas buteliukas su valymo priemone. Labai fainas daiktas tarp kitko:D Į jo vidų įpili langų skyčio, purški ant lango, viską purvą išvalai ir tada nusausini su aparačiuku. Viens du ir langai švarūs.

Tiesa, visai pamiršau paminėti, kad tyliai dirba, tad miegant vaikams tikrai galit valyti langus:) Be to, jis yra kraunamas,bet baterija laiko tikrai ilgai. Ir galiausiai, ką noriu pasakyti, kad juo galima valyti ne tik langus, bet ir visus kitus paviršius, kaip dušo kabinas, stalviršius ir t.t. Žodžiu universalus daikčiukas:)

Man tikrai patiko, nepamačiau jokių minusų, tad rekomenduoju ir Jums.

Ieškoti reiktų parduotuvėse, kur prekiaujama butine technika:)

Babyblog

2 Komentarai

  1. Marija
    2021-08-19 / 17:30

    O jei galėtumėt rinktis, imti šį aparatą ar samdytis valymo įmonę, ką rinktumėtės? Ar langų valymas buvo greitas ir teikė malonumą? Bandžiau prisijaukinti ir aparatą, ir pati valyti, bet pusė metų praleistų pajūry ir Klaipeda ir joje atrasta valymo įmonė pakeitė mano supratimą. Sakiau daugiau jokių tarnavimų savo namams..

  2. Saulė
    2021-12-28 / 9:00

    man langų valymas amžinas galvos skausmas.. svarstau jau irgi, kad koks langų valymo įrankis turėtų atsirasti ir pas mane, tik niekaip neišsirenku. dabar radau kažkokius magnetinius dvipusius, galvoju gal neblogai būtų vienu šūviu du zuikius nušaut..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.