Elektrinis paspirtukas iš ateities – apžvalga (ekoride.lt)

Sveikos, mielosios,

taip jau nutiko, kad išleidau savo visas santaupas ant tokio įdomaus dalykėlio:D Kadangi su mašina ne visada norisi važiuoti, nevisada yra, kur prisiparkuoti, o ir šiaip kuras dabar nemažai kainuoja, nusprendžiau įsigyti elektrinį paspirtuką-dviratį.

Po gero mėnesio važinėjimo juo galiu pasakyti, kad tai buvo viena geriausių mano investicijų:D Pirmiausia paspirtukas (nors atrodo, kaip balansinis dviratukas:D) yra labai stilingas, puikiai rieda net ir per nelygius paviršius, lengvas, susilanksto, tad telpa ir į bagažinę. Patogu važiuoti, judėti po centrą, senamiestį, nulėkti iki parko. Turi signalizaciją (jeigu užrakinsite ir bandysit vos priliesti, rėks, kaip kokia sirena greitosios :D). Nuvažiuoti pilnai pakrovus galima iki 40km. O greitis didžiausias yra 25km/h. Žodžiu, labai praktiškas, smagus ir fainas daiktas.

Rekomenduoju tiems, kurie važinėja automobiliu į darbą, studijas ar šiaip nori prasiblaškyti. Man važiuoti su juo vienas malonumas. Plaukai kedasi, vėjukas pučia, kai taip šilta lauke, tikrai labai gera.

Jį galite rasti: www.ekoride.lt (modelis Flex)

P.S. turi „bliutufo“ funkciją, galima klausytis muzikos, čia toks privalumas dar:D

Linkėjimai
Sotera

1 komentaras

  1. Mėta
    2023-04-21 / 19:09

    kažkada elektriniai motoroleriai buvo ateitis, dabar jau dabartis, smagiai visi lakstom.. mano vyras irgi nori, aš nelabai, bet reikės nusileist, tegul važiuoja žmogus:d

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.