Medinio traukinuko ir trasos rinkinys su stalu (tobulas žaislas vaikams)

Sveikos, mielosios,

nežinau, kaip Jūsų vaikai, bet mano mažoji nerealiai mėgsta žaisti su trasomis. Pirmą kartą pastebėjau žaidimų kambaryje, kur stovėjo panašaus tipo stalas, mergaitė visai neatsiplėšė nuo jo, tada buvome pas draugus, kurie turėjo trasas, žaidė tikrai daug ir ilgai, tad nusprendžiau įsigyti ir aš, pirmiausia pirkau paprastas, kur ant žemės susidėti trasas su mašinytėmis, bet tada netikėtai vienoje internetinėje parduotuvėje pamačiau trasą su stalu, wow galvojau, kaip patogu vaikui bus, smagiau negu gulinėti ant žemės, o ir dar spalva – rožiniai, violetiniai atspalviai. Nerealiai gražu. Užsisakiau. Tiesa pasakius, galvojau, kad bus mažesnis rinkinys, o čia visas normalus stalas. Viskas iš medžio. Labai kokybiškos ir tvirtos dalys. Yra tiek puiki, ilga trasa su nusileidimo kalneliu, tuneliais ir t.t.t Bet yra ir namukai, laivas, straigtasparnis, gyvūnėliai, žmogeliukai, augmenija ir t.t.t Žodžiu, labai daug visko rinkinyje buvo. Mano mergaitė jau 3 dieną neatlipa nuo šio žaislo (taip gera ir ramu dabar namuose:D). Pripažinsiu, kad ir man smagu su ja pažaisti 🙂 Tikrai vienas geriausių ir jau patikrintų per ilgą laiką žaislų vaikams. Rekomenduoju.

Aišku, kas nenorite stalo, yra ir mažesnių rinkinukų bei kitų spalvų, juos galite rasti visus čia: spausti čia.

Pvz. dar šitas labai fainas ir nebrangus: spausti čia.

Mūsiškis iš čia: spausti čia. (kaina tikrai yra labai normali už tiek daug detalių ir visą ko, mokėčiau asmeniškai ir daugiau, nes verta kiekvieno cento).

O, kaip Jūsų vaikai? Ar irgi mėgsta žaisti su trasomis ir traukinukais?:)

P.S. viską sudėti užtrukome kažkur 1 val. laiko, na t.y. tėtis sudėjo:D Sakė nebuvo sunku, tik daug detalių, o visi reikiami įrankiai vei varžtai yra komplekte.

Su meile,

BabyBlog

4 Komentarai

  1. Irena
    2018-05-08 / 12:02

    Sveiki,
    Visad seku Jusu tinklarasti. Tikrai labai faini zaislai vaikams. Mano drauges mergaite irgi turi panasius medinukus :)) Labai megsta jais zaisti, o kai tik gavo dovanu, tai vaiko galima sakyti net nebuvo matyti, tik su tom trasomis ir zaisdavo. Dabar gavo dovanu kita labai paprasta, bet vaika uzimanti zaidima t.y. svarstykles. Niekad nemaniau, kad mergyte tiek laiko gali uzsizaisti, na bet matomai patiko :)) va cia radau labai panasias. https://www.babydreams.lt/zaislai-vaikams/
    Labai laukiu kitu straipsniu apie zaislus vaikams!!

  2. Tomas
    2019-07-18 / 20:59

    Sveiki, seku jusu tinklarasti visada ir as. Dabar nupirkau mazai mergaitei https://kenexpress.lt zaisla kendama tai labai patinka :))

  3. Rūtelė
    2021-08-02 / 8:42

    Nesu mačiusi medinės traukinuko, super atrodo!! Aš turiu saviškei nupirkus medinę virtuvėlę, radau gera kaina.. Žiūriu į šitą trasą, matau, kad irgi būtų pasiteisinęs žaislas. Ačiū už rekomendaciją, jūsų blog’as kaip visada..

  4. Simona
    2021-09-03 / 13:41

    Labai smagiai atrodo tikrai! Mes kelias trasas radom ir čia, ne tokias dideles, bet irgi medinės, kas ieško mažesnės ir pigesnės alternatyvos. 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.