MOONY – japoniškos sauskelės-kelnaitės, patiks ypač judriems vaikučiams:)

Sveikos, mamos,

kadangi mano mergaitė kasdien tampa vis judresnė ir judresnė ir tas sauskelnes sekasi „užmauti“ vis sunkiau…nors jai 1.4 mėn. vis dar nesėdime ant puoduko, pastangas dedu, bet viskas nesėkmingai:D Todėl pradėjau vis dažniau jai „dėti“ sauskelnes-kelnaites. Mano mylimiausias gamintojas yra Moony, išbandžiau ir jų kelnaites (kurios be to turi dvi rūšis:mergaitėms ir berniukams, prisitaikančios kiekvienai lyčiai:))).

83

Palyginus su paprastom moony sauskelnėm, šios yra lygiai tokios pat minkštos ir malonios. Greitai ir lengvai užsideda.

Labai labai patiko, kad ta gumelė yra tikrai be galo minkšta, vadinasi neveržia niekur mano mergaitei ir ji gali laisvai judėti. Sugeria taip pat idealiai, odytė visada lieka sausa:). Avarijų nei karto nebuvo, puikiai tarnauja kelionėse ar išvykose. Sauskelnės tikrai labai geros, naudojam, džiaugiamės ir rekomenduojam.

P.S. Jūs žinot, kad Moony sauskelnės yra paženklintos aukštus Japonijos eko standartus atitinkančiu Eco Charming ženklu? Didelis pliusas man, kaip mamytei:))

O gal spėjote jau išbandyti? Pasidalinkite patirtimi:)

Kur ieškotihttp://www.brillante.lt/ (mes naudojame šį dydį http://brillante.lt/sauskeln%C4%97s-kelnait%C4%97s-mergait%C4%97ms-moony-pl-9-14-kg)

Kaina: 21 Eur (pigiausia, kur radau) visur kitur 27-29!!!! Be to brillante.lt pristato tik per vieną darbo dieną:)

84

82

1 komentaras

  1. ann
    2017-03-27 / 15:02

    Moony yra tikrai superines sauskelnes, kitos japiniskos man nelabai patiko. bet labai jau brangio. pati apsistojau ties pampers, bet pirkdavau atveztas is norvegijos, jos neparfumuotos ir sugeria labai gerai, nebuvo jokiu alergiju ar issutimu kaip nuo kitu sauskelniu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.