Gydomieji drabužiai sergantiems atopiniu ir kontaktiniu dermatitu (prieš ir po foto)

Sveikos mamytės,

šiandien paruošiau Jums tikrai labai naudingą bei vertingą apžvalgą apie nuostabius DermaSilk drabužėlius.

Pradėkime nuo to, kad aš, mano dukrytė sergame atopiniu dermatitu. Mano mažosios veidukas, kojytės kartas nuo karto labai stipriai išsausėja, kad tenka vos ne 3 kartus per dieną tepti įviauriaisi kremais. O man asmeniškai be proto sausėja rankos…iki žaizdų. Net neįsivaizduoja, kaip skauda ir nemalonu. Bet prieikime prie esmės:))

17820744_10211425328896134_1159157138_n

Lankiausi kartą ekologiškų prekių parduotuvėje – Rasakila, ten išsikalbėjau apie savo bėdas…pardavėja man pasiūlė nematytą produktą – DermaSilk gydomuosius rūbelius. Jie yra pagaminti iš šilko su antimikrobine medžiaga. Šių rūbelių pagalba galima sumažinti niežulį,skaitni gijimą ir tarsi drėkina odą. Sako tu išbandyk, pamatysi, kaip padės. Nuoširdžiai sakau, netikėjau, kad gali kažkas pasikeisti ar įvykti…Na ką, grįžau namo, nakčiai užsidėjau pirštines ir su jomis miegojau. Atsikeliu ryte…..STEBUKLAS…nu kitaip nepavadinsi, rankos kaip šilkinės!!!!! Aš nei kiek neperdedu. Padariau net foto JUMS. Negalėjau patikėti, kad šios pirštinės „veikia“. Na sakau pabandysiu su dukryte, jai uždėjau kojų įmautes, tai žinokit ir jai labai padėjo. Todėl, mamos, jeigu turite laaaaabai sausą odą, ar sergate atopiniu dermatino, egzema – būtinai išbandykite. Mus padėjo, galbūt ir JUMS padės….

O dabar šiek tiek plačiau pie DermaSilk: DermaSilk gydomieji drabužiai naudojami įvairių formų dermatito, egzemos ir alergiškų odos tipų gydymui, kurie paveikia įvairaus amžiaus skirtingas žmonių kūno vietas. Šie rūbeliai yra pagaminti iš megzto medicininės rūšies šilko, nuo kurio pašalinamas išorinis sluoksnis ir sujungiamas su apsaugančia nuo mikroorganizmų medžiagaMicrobe ShieldTM. Antimikrobinė medžiaga AEM 5772/5, kuri prisikabinusi prie šilko gijų, iš audinio yra neišskalbiamaDermaSilk unikalus tuo, jog palaiko stabilų drėgmės balansą ant odos, kai dėvimas tiek šiltomis, tiek šaltomis dienomis. Visi DermaSilk drabužiai puikiai sugeria drėgmę, neerzindami odos. Naudojami, kaip normalios gydymo programos dalis, DermaSilk gydomieji drabužiai padeda mažinti niežulį, nes specialus mezgimas leidžia orui laisvai judėti per audinį, oda gali kvėpuoti lengviau ir tai skatina greitesnį gijimą. Drabužėiai yra specialiai sujungtas su antimikrobine medžiaga, pavadinta AEM 5772.5, kuri buvo naudojama ligoninėse daugiau kaip 30 metų ir įrodė ypatybę apsaugoti nuo bakterinio ir grybelinio vystymosi ant audinių, tokių kaip chalatai, naudojamų operacinėse. Nėra jokio ląstelių cheminio nuodijimo ir jokių chemikalų, ar nano-dalelių paleidimo ant odos.(šaltinis http://www.stopalergija.lt/lt/drabuziai.htm).

Kur ieškoti: http://www.rasakila.lt/index.php?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=dermasilk&submit_search=Paie%C5%A1ka

Pirštines rasite: http://www.rasakila.lt/suaugusiems/alergiskiems-dermasilk/dermasilk-pirstines (moteriškos), http://www.rasakila.lt/vaikams/alergiskiems-dermasilk/dermasilk-pirstines (vaikiškos), įmautės (ant kokyčių ir rankyčių galima dėtis) http://www.rasakila.lt/vaikams/alergiskiems-dermasilk/dermasilk-trikotazine-imaute-33cm-komplekte-2-vnt Kaina -11,90 Eur.

P.S. Jeigu Jūsų mažylio veidukas laaabai sausas – pabandykite įsigyti kaukytę-kepurytę: http://www.rasakila.lt/vaikams/alergiskiems-dermasilk/dermasilk-veido-kauke-vaikui

Su meile,

BabyBlog

8

9

10

 

3 Komentarai

  1. Anzela
    2018-04-13 / 8:59

    Sveiki, noreciau paklausi, ar turit silkines pirstines rankos pas mant alergizuojasi nuo visu guminiu pirstiniu. Gyditoja liepe nusipirkti silkines. Nesioju l, xl didi,ir gal turit be pirstuku ir kokia kaina butu.

  2. BabyBlog
    2018-04-14 / 12:49

    Sveiki, as nepardavineju, parduodu jas rasakila:)

  3. Kjosas
    2018-06-28 / 18:43

    Buvo idomu skaityti jusu straipsni!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.