Mūsų atsiliepimai apie Maped Picnik kolekcijos gertuves, šaltkrepšius bei priešpiečių dėžutes| babyblog.lt

Sveikos, mielosios,

būti tinklaraštininke kartais yra tikrai smagu, nes kartas nuo karto pasitaiko galimybės išbandyti bei įvertinti įvairiausius produktus. Nors, dalis žmonių galvoja, kad blogeriai, ką gauna, tą ir aprašo, deja nėra viskas taip. Aš asmeniškai, kas man tikrai nepatiko, metu į šalį ir net negaištu laiko. O kas labai patiko, tikrai patiko – rekomenduoju Jums. Juk gera dalintis naudingainformacija apie tikrai fainus dalykėlius, tiesa?:)

Prieš gerą mėnesį į mano namus atkeliavo naujausia Maped Picnik kolekciją, kurią sudaro įvairių dydžių, spalvų ir raštų gertuvės, šalkrepšiai bei priešpiečių dėžutės. Iš tiesų buvo „keista“ matyti, kad maped’as, kuris iki šiol gamindavo tik pieštukus, flomasterius ir kitas konceliarinės prekės, sugalvojo sukurti tokius praktiškus produktus. Bet, prisipažinsiu, man tikrai jie patiko.

Žinoma, ši kolekcija skirta vaikams einantiems į darželius bei mokyklas. Gertuvės tikrai nepritaikytos kūdikiams. Bet dėžutės, ar šaltkrepšiai gali būti naudojami net ir mums suaugusiems:). Sudėtyje nėra BPA, galima vandens buteliukus bei dėžutes plauti indaplovėje (jau kiek kartų ploviau, nieko nenutiko, spalvos nenubluko, raštai nenusitrynė), o šaltkrepšiai pagaminti iš lengvai valomos medžiagos, tad nesunkiai išsivalo visi nešvarumai.

Apie gertuves: gertuvės man asmeniškai labiausiai patiko. Pirmiausia, kad yra keletos dydžio, mažesnės ir didesnės talpos. Lengvai atsidaro, puikiai geriasi iš jų. Kas svarbu, kad net paliktos atidarytos, jos nepraleis nei lašelio vandens, visiškai sandarios, tad avarijų su jomis tikrai nebus (na man asmeniškai tikrai nebuvo:D). Patiko dar tai, kad išsidaro iki smulkmenų, net pagrindą galima nusukti, kas gerai tiems, kurie vaikams duoda sultis gerti, galima lengvai bei paprastai išvalyti. Geruvės tikrai 10/10. Rekomenduoju.

Apie šalktrepšius: yra dviejų rūšių, pirmoji (rožinės spalvos foto), su patogia rankenėle per petį, atsisega labai lengvai, telpa tikrai nemažai maisto, o išorėje yra vietos gertuvei. Man asmeniškai nerealiai prilipo, dabar kasdien naudoju dukrytei. Kitas modelis (šviesiai mėlynas) dar talpesnis. Iš vienos pusės, gal patogesnis ir daaar talpenis, bet iki tobulumo man pritrūko rankenėlės ilgos, būti ji, sakyčiau superinė tašytė. Tad vis gi man labiau pirmoji, praktiškiau:).

Apie užkandžių dėžutes: jos yra dviejų tipų, mažesnės ir didesnės. Didesnėje yra atskira dėžutė, kurioje gali įsipilti skysčių, pvz. sriubos ir niekas neišsipils. Retai , kda būna dėžutės, kurios atlaiko ir neišpilna viduje esančio tūrio. Vietos maistui tikrai daug, skyriai yra. Galima net šildyti bei kaitinti mikrobangų krosnelėje. Mažesnė turi irgi skyrelius. Nediduktė, bet tikrai talpi. Jos užsidaro paprastu pricipu – užsisukimu. Tikiu, kad vaikams tas labai patogu, man asmeniškai, gal mieliau būtų, jeigu paprastas uždėjimas dangtelio būtų, bet gal todėl, kad esu pripratus prie paprastų dangtelių, bet vaikams esu įsitikinusi, kad šis uždarymo būdas bus paprastesnis ( na aišku, reikia kiekvienam individualiai pabandyti, ar prilips;D).

Trumpai tariant produktai tikrai labai geri, patvarūs, kokybiški. Mano rekomendacijomis turėti bent vieną maped gertuvę ir šaltkrepšį net būtina, nes tokios patogios ir praktiškos. Kaip ten sakoma, kas turėsit, nesigailėsit. O šiaip nepamirškit, kad spalvų ir pasirinkimo yra tikrai nemažai, kad jau matot rožinius atspalvius mano nuotraukos, nereiškia, kad nėra ir berniukams spalviškai priimtinų gertuvių, ar tai dėžučių 🙂

Kur ieškoti: prekybos centruose prie mokyklinės mugės, Skizze, Jurasta parduotuvėse arba internetu (pvz. https://skizze.lt/lt/produktas/priespieciu-krepselis-maped-picnik-concept/, visas pasirinkimas čia: spausti čia.).

P.S. kainos jų tikrai draugiškos. Kaip sakant kokybė atitinka kainą.

 

1 komentaras

  1. Simona
    2022-06-30 / 14:50

    Ar iš tokios gertuvės bėgtų tirštesnės sultys? Nes mes naudojame https://www.letaeige-sulciaspaude.lt/kuvings/ lėtaeigę sulčiaspaudę. Žinoma, jas geriausia gerti ką tik išspaustas, bet smagiau, kad neišsipiltų, kas neretai pasitaiko vaikui duodant stiklinę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.