Mūsų tvoros projektas iki tūkstančio eurų ir nuoširdi rekomendacija

#TVORA – mano tvoros projektas ❤

Kai pirkome namą, jis buvo jau su tvora, bet segmentine, neaukšta (120 cm), o dar kol aplink statybos kitų namų, vaikščiojantys pastoviai kiti žmonės, labai trūko kieme privatumo. Apie tvorą galvojome, dėliojame įvairiausius variantus. Bet supratome, kad apsitverti normalia, gera tvora sklypą kainuoja min. 10 000 tūks. Tiek +- mums ir skaičiavo visi tvorininkai. Kažką papraščiau, vis tiek gavosi nemažai. Tad, netikėtai instagrame pamačiau kaiptikman.lt profilį ir ten tokias stiebelių tvoreles balkonuose. Parašiau jiems, ar jie galėtų ne balkonus, ar kažką panašaus aptverti, o skypą ir kabinti tiesiai ant segmeninės tvoros. Jiems buvo tai bene naujiena, bet atvažiavo pasimatavom ir viskas puikiai gavosi. Užsisakiau ir per porą savaičių atvyko 160 cm. mūsų tvora. Žinoma, prieš tai pasikonsultavau su savo dizaineriais, ar čia gerai atrodys, ar nesugadins viso interjero:D Ir kaip tik pagyrė, kad toks įdomus, stilingas ir dar koks nebrangus sprendimas. Taip, čia net tūkstančio nesiekiantis projektas ir atrodo super. Namuose, kieme atsirado jaukumas, atrodo wow. Galvojome pradžioje, kad tai bus laikinas sprendimas, iki kol pasitaupysim tai gerai tvorai:D Bet dabar galvojam, kad visam paliksim, kaip gražu!!! O tikras medis, tai neplastikas, ne metalas kažkoks…taip gyva ir gražu. Rašau ir kartu nuoširdžiai rekomenduoju tiems, kas nori jaukumo, kas nori kitokių sprendimų ir galiausiai, galbūt tiems, kas nenori arba negali sau leisti tūkstančiais kainuojančių tvorų:) Užskaitau. Žmonės, kurie dirba labai atsakingi, atvažiuoja kada pažada. Dirba kruopščiai. Jie prekiauja šiaip įvairiais pintais gaminiais, bet ir šiomis tvorelėmis.

P.S. Tvoros gali būti skirtingų aukščių nuo 30 cm iki 200cm, taip pat ir skitingų ilgių. (jeigu turėsit kažkokių specifinių klausimų, rašykit tiesiai jiems, padės, patars) arba tiesiog čia rasite visas kainas ir ilgius: spausti čia.

Tai, mamos, kaip vertinat mūsų tvorą?:))

#reklama #nuosirdirekomendacija #tvora #manotvorosprojektas

6 Komentarai

  1. Anonimas
    2020-11-01 / 12:49

    Wowwwww! Kaip gerai atrodo.

    • BabyBlog
      2020-11-03 / 10:58

      tikrai:)

  2. Erdvilė
    2020-11-02 / 11:10

    Kaip viduje atrodo tvora aišku.. O kaip atrodo įvažiavimo vartai? Darėtės irgi kažką diy tipo ar pirkot su stumdomų vartų automatika?

    • BabyBlog
      2020-11-03 / 10:58

      Ant vartų nesidėjome 🙂 Čia mūsų laikinas variantas porai metų, kad apsidengti nuo kaimynų ir statybų:) Bet labai jauku ir patinka:)

  3. Vita
    2022-01-03 / 14:26

    Bet kaip liuksiškai atrodo! Nors pas mus dar tik PDS kadastriniai matavimai ir iki namuko toli gražu, bet noromis nenoromis jau pradedu dairytis idėjų.

  4. Jūratė
    2022-03-26 / 18:25

    Tikrai gera laikina idėja. O kokią nuolatinę tvorą planuojate statyti? Reikia ir mums, bet norisi, kad kiemas netaptų kalėjimu, kad tvora atrodytų estetiškai. Ko gero teks ir paskolą imti. Žiūrim visus variantus, nuo bankų iki bobutespaskola.lt ir kitų kreditorių. Labai gerai, kai daugelio sąlygas galima palyginti internetu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.