NUK – buteliukai, kurie yra itin kokybiški ir praktiški (nuotraukos)

Sveikos, mamytės,

mano dukrytė per visus metus pakeitė net 3 žindukų bei buteliukų gamintojus, kol išsirinkome pačius pačiausius – NUK. Papasakosiu Jums, kodėl jie tapo patys mylimiausi ir kodėl juos rekomenduoju labiausiai (žinoma, jeigu iš vis juos naudojate, t.y. nežindote).

NUK buteliukai yra gaminami Vokietijoje jau nuo 1956 metų. Šioje šalyje jie yra ne tik mamų perkamiausi, bet ir mėgstamiausi. Aš pati labai pasitikiu vokiečių gaminiais, jie labai kontroliuoja savo produkciją….ypač vaikams. 43

Buteliukų kokybė yra iš tiesų labai labai gera. Per ilgą naudojimą nebuvo jokių „avarijų„. Didžiausias pliusas, kad visi turimi buteliukai gali ateityje virsti į gertuves, t.y tik reikia pakeisti snapelį ir jau turime gertuvę:) Tas sutaupo ir šiek tiek pinigėlių:) Kaip bebūtų…vokiečiai yra jau tokie, apie viską pagalvoja:D

Šių buteliukų yra įvairiausių raštų, su linksmom aplikacijomis, tiek berniukams, tiek mergaitėms skirtų. O kas mėgstate „disney“ personažus – jie turi tikrai labai gražius buteliukus (mano mėgstamiausia linija:)))).

Kas svarbiausia mamai: tiek įprasti buteliukai, tiek jų gertuvės niekad neišsipila. Aš iki šiol naudojau labai mėgstamo mamų gamintojo buteliukus ir buvo pastovios avarijos…rankinė pastoviai buvo šlapia. Visu bėgdavo, tikrai buvo labai nepatogu.  Su šiais tikrai to nebuvo ir tikiuosi nebus:D. Mergaitė mėgsta laistyti vandenuką, bet deja su šiais jai to nepavyksta padaryti, bėga tik, kai jau geria. Tiesa, dauguma buteliukų turiu prisegtukus, skirtus gertuvės pritvirtinimui prie diržo ar drabužių.

Sudėtis jų gera: pagaminti iš saugaus plastiko (PP), be bisfenolio A. Be to jie kokybiški, po daugybės plovimų – nenusitrina.

Plaunasi labai lengvai ir greitai, tas man labai svarbu…susitaupo laikas:)

Dar keletas pliusų: daugumą buteliukų žindukai turi ANTI-COLIC oro sistemą, kuri padeda mažyliui lengviau maitintis, neleidžia „prisigaudyti“ papildomai oro. Tiesa, galima rinktis tiek lateksinius, tiek silikonius žindukus (na čia pagal norus). Mano mergaitė geria su silikoniu žinduku.

Nuk turi ir gertuves su šiaudeliu. Jis yra nerealus…rimtai:))) Užsisuka ir šiaudelio nebesimato, todėl labai praktiškas ir puikus ne tik namuose, bet ir kelionės.

P.S. mažoji gertuvė su mickey turi labai patogias, neslystančias rankinėles. Su šiuo buteliuku pradėjome mokintis gerti:))

O pabaigoje aš Jums noriu parodyti visus turimus buteliukus (kai kurie buvo tik ką išplauti, matosi nuotraukose:D ….tad sorriukas:)))

Labai rekomenduoju!!!

Kur ieškoti: prekybos centruose, internetinėse parduotuvėse

Kainos: žindukų virš 2 Eur, buteliukai nuo kažkur 4 Eur. (tikrai prieinamos ir geros)

42

38

39

40

37

35_1

45

44

 

 

1 komentaras

  1. Miglė
    2017-02-16 / 21:56

    Man visada patiko NUK buteliukai,o dabar noriu isigyti gertuve savo pupai. Tik nezinau,kokios.. 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.