BAMBO NATURE – puikios ekologiškos sauskelnės

Sveikos mielosios,

pagaliau susipažinau su BAMBO sauskelnėmis. Bet šį kartą parengiau naujos „formos“ apžvalgą, kuri padės Jums susidaryti geresnį įspūdį apie produktą:) (tikiuosi patinka?:)))‎

Sauskelnių vertinimo kriterijai:

  1. Kaina: 11, 2 EUR už 30 vnt. (4 dydis), vienetas išeina 0,37 Euro centų. Palyginus su kitomis ekologiškomis sauskelnėmis, kaina yra viena iš mažiausių.
  2. Sudėtis: tikrai puiki, nes sudėtyje nėra chloro, kvapiklių, optinių baliklių ir losjonų, o sauskelnių vidinė sugeriamoji dalis yra pagaminta iš sertifikuotų tvarių šaltinių tiekiamos perdirbtos medienos. Be latekso ir ftalatų. Tad tai ekologiškos sauskelnės, kurios ypač rekomenduočiau naujagimiams bei labai alergiškiems vaikams. Mums jos visiškai nealergizavo, nors mano mažoji yra alergiškas vaikas.
  3. Sugeriamumas + Pralaidumas: palyginus su kitomis, jos tikrai puikiai sugeria, užpakaliukas net po ilgiausių miegų (10-12 val.) neiššunta. Pilnos „nesukietėja“, odelė lieka sausa.
  4. Patogumas: Nors jos nėra pačios minkščiausios mano bandytos, bet priskirčiau jas prie vienų iš minkštesnių. Todėl galėčiau teigti, kad jos tikrai patogios vaikui. Mano mažoji labai judri, nepastebėjau jokio diskomforto.
  5. Avarijų tikimybė: Bambo Nature turi dvigubus kraštelius, kurie užtikrina geresnę apsaugą nuo pratekėjimo. O testavimo metu, iš panaudotų 60 vnt. nei karto „neprabėgo“, kas buvo su kitų gamintojų sauskelnėmis. Pasitikiu jomis 100%.
  6. Drėgmės indikatorius: šios sauskelnės jo neturi, bet man asmeniškai ir nereikalinga, nes akivaizdžiai gali matyti, kada sauskelnė yra pilna:).
  7. Lipdukai: yra tamprūs, daugkartinio naudojimo: galima tikrai daug kartų užklijuoti ir atklijuoti.
  8. Rezultatai: Bambo sauskelnės gauna aukščiausią įvertinimą ir tikrai patenka į mano rekomenduojamų produktų sąrašą. Tiek dieną, tiek naktį tinkamos „dėvėti“.

Kur ieškoti: prekybos centruose ir vaistinėse

10

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.