PIC THERMODIARY HEAD – itin tikslus, kompaktiškas termometras

Sveikos, mamos,

šiandien parengiau jums trumpą, bet tikiuosi, kad ir naudingą apžvalgą-rekomendaciją apie naujos kartos termomentra PIC THERMODIARY HEAD.

Tik paėmus į rankas, šis termometras išsiskiria savo kompaktiškumu, tikrai labai nedidelis, egonomiškas termomentras. Nustebau, kad matuoja labai tiksliai ir kartu labai greitai (per 1s. matomi rezultatai).  Tikslumas yra įrodytas klinikiniasi tyrimais. Tai dar ne visi šio termometro privalumai. Šis infroraudonųjų spindulių termometras gali jungtis prie telefono, kas padės sekti ir nepamiršti temeratūros (pvz. gydytojams analizę duoti labai labai naudinga ir kartu svarbu).  Visi duomenys yra perduodami į BT programėlę.

Kaip naudotis? Tereikia paspausti mygtuką, pajudinti jutiklį link kaktos ir sustoti, kai pasigrista garso indikatorius. Taip pat galima matuoti paviršiaus temperatūrą, maisto, skysčių.

Kokia programėlė? Pic Health Station (padės sukurti karščiavimo dienoraštį). Joje ne tik turėsite išsaugotus visus duomenis, bet ir galėsi aprašyti simptomus, nepamiršite jų ir bus puiki informacija perduodant gydytojui. Turi galimybę nusiųsti el paštu visą info.

Trumpai tariant – tikslus, nedidukas, išmanus termometras, kurį tikrai galima naudoti su visa šeima. Mums labai patiko, nes matuoja tiksliai ir naudotis paprasta, o ir ta idėja dėl karščio dienoraščio – yra tikrai naudinga, nes per visas ligas, daug nerimo, pasimiršta daug kas, tai gerai, kai gali viską turėti vienoje vietoje.

Kur įsigyti: spausti čia.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.