Pirmasis dukros dviratis – PUKY ZL 16-1 Alu (apžvalga)

Sveikos, mielosios:)

Pirmąjį dviratį dukrai padovanojome prieš keletą mėnesių, pagalvojome, kad mūsų 4-metei puiki proga pradėti mokytis važiuoti. Išsirinkome vokiečių gamintojo Puky ZL 16-1 Alu modelį Lillifee rožinį dviratuką. Tiesą pasakius, išsirinko ji pati:D Nuvažiavome į Bikko.lt (BIKKO.lt dviračiai) fizinę parduotuvę ir ten dukra nusprendė, kokio dviračio norės. Važinėjame jau kuris laikas ir bene kasdien. Jai tikrai patinka, net paspirtukas numestas į šalį. O pats dviratis rieda smagiai. Žinoma, važiuojame dar su pagalbiniais ratukais (juos papildomai pirkome), bet važiuodama dukra taip jaučiasi saugiau ir ramiau. Dviratis ir man patinka, tvirtas, kokybiškas ir šiaip čia antrasis PUKY gamintojo dviratukas pas mus (prieš tai stumduką turėjom, nerealus beje:D). Tad, jeigu ieškosite dviračio ir Jūs savo mažiesiems, galiu drąsiai rekomenduoti Puky ZL 16-1 (vaikams iki 6m.), yra ir šiek tiek didesnis 18-1, yra ir kitų modelių mažesniems vaikams, balansinių dviratukų. Spalvų taip pat didelis pasirinkimas, bet tikiu, kad visi iki vieno Puky firmos dviračiai yra puikus. Kam įdomu, mano dukros ūgis 110 cm, tad 16-1 modelis puikiai tiko.

Minusai? Svoris, galėtų nors kiek lengvesnis būti (nors svoris standartinis kaip ir daugelių vaikiškų dviračių), bet šiek tiek lengvesnis būtų patogiau. Sėdynė pasikelia tik su šešiakampu raktu, kitaip nepakelsit.

Ar rekomenduoju šį dviratį? Nepaisant kelių nedidelių minusų, vistiek – vienareikšmiškai taip 🙂 Geras, tvirtas ir patogus dviratis, kuris tarnaus, manau, ilgai:)

Kur pirkti? Būtent mūsų: https://www.bikko.lt/…/…/dviratis-puky-zl-16-1-alu-lillifee/.

O šiaip visus vaikiškus dviračius galite rasti čia: https://www.bikko.lt/vaikiski-dviraciai/ (kol fizinės parduotuvės nedirba, pirkti galima tik internetu). Yra ir kitų vertų dėmesio gamintojų (Cube, Romet, Merida ir kt.)

P.S. Ar ir Jūsų vaikai mėgsta važinėtis dviračiais? Kokius turite, ar žadate įsigyti? Gal kas irgi turite PUKY?:)

#pirmasisdviratis #puky #bikko.lt #reklama #apzvalga

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.