Pilno grūdo tortilijos užkandis su plėšyta antiena

Pašvietus saulytei traukiame į lauką. Norėdami pabūti ilgiau, visada pasiruošiame užkandžių. Plėšyta antiena gali būti puikus ir sotus maistas ne tik pietums, bet ir šiaip užkandžiui.

Plėšytai antienai reikės:

  • 500g ančiukų filės su oda
  • 1 š. medaus
  • 1 š. garstyčių
  • česnakų, druskos pagal skonį

2 tortilijoms reikės:

  • 2 pilno grūdo tortilijų
  • avokado
  • 100 g plėšomos antienos
  • salotos lapų, agurko

Paruošimas:

Ančiukų filė sumaišoma su prieskoniais ir kepimo rankovėje kepama 6-7 val, 110-120 laipsnių temperatūroje. Į tortiliją dedame pusę avokado, ji paskleidžiame. Rinkitės gerai prinokusį. Tada dedame salotos lapus, agurką ir aišku, plėšomą antieną. Viską susukite ir viskas:)

P.S. Jei valgysite greitai, pagardinkite šaukšteliu natūralaus jogurto, labai tinka:)

Skanaus:)

Recepto autorė Ieva R.

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.