Pašvietus saulytei traukiame į lauką. Norėdami pabūti ilgiau, visada pasiruošiame užkandžių. Plėšyta antiena gali būti puikus ir sotus maistas ne tik pietums, bet ir šiaip užkandžiui.
Plėšytai antienai reikės:
- 500g ančiukų filės su oda
- 1 š. medaus
- 1 š. garstyčių
- česnakų, druskos pagal skonį
2 tortilijoms reikės:
- 2 pilno grūdo tortilijų
- avokado
- 100 g plėšomos antienos
- salotos lapų, agurko
Paruošimas:
Ančiukų filė sumaišoma su prieskoniais ir kepimo rankovėje kepama 6-7 val, 110-120 laipsnių temperatūroje. Į tortiliją dedame pusę avokado, ji paskleidžiame. Rinkitės gerai prinokusį. Tada dedame salotos lapus, agurką ir aišku, plėšomą antieną. Viską susukite ir viskas:)
P.S. Jei valgysite greitai, pagardinkite šaukšteliu natūralaus jogurto, labai tinka:)
Skanaus:)
Recepto autorė Ieva R.