Mums reikės:
- mėgstamos žuvies file (pvz. menkė)
- džiūvesėlių
- svogūno
- kiaušinio
- bulvių
- špinatų
- mėgstamų prieskoniai (druska, pipirai, žuvies prieskoniai)
Paruošimas:
Nuplaukite kruopščiai norimą kiekį žuvų filės, sumalkite arba smulkiai sukapokite ją. Į indą suberkite žuvį, prieskonius, įmaišykite kiaušinius, pakepintus svogūnus ir 2 šaukštelius džiūvėsėlių. Viską gerai išmaišykite ir pradėkite formuoti maltinukus.
Įkaitinkite aliejų ir ant lengos ugnies kepkite 6-8 min. Išvirtikite bulves, tada sutrinkite jas kartu su špinatais.
Patarimas: norit, kad maltinukai nepridegtų, kepkite tik ant itin mažos ugnies ir dažnai vartykite. Vaikams rekomenduoju naudoti, kuo mažesni prieskonių kiekį, ypač nenaudočiau per daug druskos.
Skanaus:)
Recepto autorė Sotera-Babyblog.
Labai skanu, gaminom ❤️
Džiaugiuosi, kad patiko 🙂