STEBUKLAI: mūsų šeimos labai mėgstamas restoranas Vilniaus centre

Sveikos, mamytės,

kaip ir dauguma Jūsų, taip ir mes su šeima mėgstama retkarčiais palikti visus puodus namie ir lėkti pramogauti, t.y. pasilepinti skania vakariene ar pietumis kažkur kitus…juk naminis maistas tikrai pabosta:)) Viena mūsų mėgstamiausių vietų – restoranasSTEBUKLAI. Ši vieta jau metai iš metų yra mūsų šeimos lankoma. Kodėl mums ten taip patinka? Pradėkime nuo aplinkos….ten visada ramu, dažniausiai nebūna per daug žmonių vienu metu, nuostabus bei labai paslaugus aptarnavimas. Maistas išskirtinis, visada šviežias ir laaaabai skanus:)3_3

Šiandien kaip tik vakarieniavome su šeima. Tai žinokite, kad valgiau tikriausiai skaniausiai paruoštas krevetes…nerealiai patiko:)) Kas mėgsta gerą mėsą, t.y steiką, ten galima jį taip pat labai gardžiai suvalgyti. Smagu tai, kad jų meniu yra labai įvairus . Tiek didžiausias gurmanas, tiek paprastą maistą mėgstantis žmogus ten ras, ką pavalgyti. Pvz. vaikams jie neturi spec. meniu, bet visada rekomenduoja savo gaminamus varškėtukus. Žinokit, aš varškės nevalgau…rimtai:D Bet šiandien jų nemažai suvalgiau (dukrytės porciją pabaigiau:D). Skanesnių nesu gyvenime ragavusi…nežinau, kaip jie ten juos padaro, bet wow:))) Labai skanūs.

Šiaip ar taip maistas ten tikrai labai geras. Kainos nėra labai mažos, bet tikrai vertos. Kokybė superinė!

Smagiausia tai, kad Stebuklai ne tik nuostabus restoranas poroms, bet ir draugiškas šeimoms:) Čia rasite žaisliukų vaikams, yra spec. vaikiška kėdutė. Personalas labai draugiškai reaguoja į vaikus…Nors mažoji ten lakstė, žvygavo, visi labai supratingai į ja reagavo:) Todėl, šis restoranas tikrai patenka į šeimoms draugišką vietą.

Labai rekomenduoju apsilankyti.

P.S. Jų pusryčių meniu yra nerealus. Tad kas mėgsta „brančą“, būtinai apsilankykite ten:)

Kur rasti: Gynėjų g. 14, Vilnius (yra parkavimosi vietos šalia)

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/stebuklai.restoranas/

3_7

3_6

3_8

2

1

3_2

3

1 komentaras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.