Jeigu turi labai sausą arba atopinę odą, šis kremas Tau patiks (Topicrem)

Sveikos, mamos,

nepaslaptis, kad aš turiu tikrai labai sausą odą…Ypač vasarą sausumas padidėja, tad metai iš metų ieškojau sau tinkamo kremo. Suskilinėjusi odą tikrai nėra gražu…be to, aš asmeniškai labai kompleksuoju. Po ilgų paieškų pagaliau atradau tai, ko jau seniai ieškojau- vertą dėmesio kremuką, kuris jau po 3 kartų parodė rezultatus!!! (nuotraukos prieš ir po).

 3_5Topicrem maitinamasis balzamas yra skirtas jautriai, labai sausai ar atopinei odai. Puikiai tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams ir net kūdikiams!!! Pagamintas ir sukurtas Prancūzijoje:) Šis balzamas (aš vadinu kremu:D) yra visiškai be kvapo, hipoalerginis, be parabenų:).

Tepti jį yra tikrai nesunku. Jis labai greitai ir lengvai įsigeria į odą. Reikia tikrai labai nedidelio kiekio ir pakanka pvz. net visą blauzdą ištepti:D. Bet svarbiausia tai, kad šis kremas tikrai veikia:) Kad pagrįsčiau savo žodžius, padariau Jums nuotraukas, kuriose jau matosi rezultatai. Oda tikrai pagerėjo.

Tad jeigu Jūs ar Jūsų mažylis turit labai sausą odą, rekomenduoju išbandyti.

P.S. Topicrem gamintojas yra tikrai vertas dėmesio, nes sudėtis labai nebloga, turi tiek vaikams, tiek suaugusiems puikių produktų. Kaip tik išbandinėju dar keletą, tad greitu metu laukite ir vėl apžvalgos:))

Kur jo ieškoti: Didžiausiose vaistinėse (Eurovaistinė, BENU, gintarinė ir t.t.), taip pat galima įsigyti  internetu pvz. http://sugihara.lt/produktas/topicrem-maitinamasis-balzamas-atopinei-odai-200ml/ arba vaistinių puslapiuose:) Žodžiu, rasti galima tikrai labai daug kur:D

Kaina: 16 Eur.

unnamed (5)3_3

 

3 Komentarai

  1. Rima
    2017-07-14 / 11:50

    LIETUVIU GAMYBOS KREMAS BASALIS TAIP PAT NUOSTABUS DALYKAS IR ZYMIAI PIGESNIS.

    • hm
      2020-09-16 / 21:58

      slamstas tie Basaliai.Patys vaistininkai sako,kad tik pariebina pavirsiu ir net nepamaitina.Turiu bendradarbe kuri naudoja tik si krema del pigumo,baisu kokia issausejusi oda.

  2. Vida
    2017-07-15 / 1:49

    Pades trumpam ;(
    Avokadu aliejus padeda prie egzemu, dermatitu, neurodermatitu, zvynelines.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.