Testuoju GOSH dekoratyvinę kosmetiką: kas patiko, o kas nelabai?

Sveikos, mielosios,

gavau pasiūlymą iš Eurokos išbandyti keletą Gosh priemonių, tada porą savaičių testavau ir dabar pasidalinsiu su Jumis mano atsiliepimais (žinoma, labai atvirai).

Testavau šiuos 5 produktus: GOSH fresh up sausą šampūną, i’m blushing skaistalus, kiss me matt lūpų dažus, prime’n set banana ir expressions akių šešėlius.

  1. Sausas plaukų šampūnas: iš tiesų tai vienas geriausių (gal sakyčiau geriausias), kokį esu bandžiusi. Net labai riebaluotus plaukus tarsi paverčia „šviežiais“. Dar atlieka tokią, kaip funkciją, pakelimo, plaukai atrodo iš karto puresni ir jų tarsi daugiau. Labai patiko tai, kad puikus rudiems plaukams, nepalieka baltų plėmų, kas dažniausiai yra su kitų gamintojų šampūnais. Tikrai labai vertas dėmesio šampūnas.
  2. Skaistalai: nuostabi spalva (001 flirt), gerai dengiasi, dienos eigoje nesubėga ir nesudaro plėmų ant veido. Labai gaiviai atrodo oda. Patiko 🙂
  3. Lūpų dažai: iš pradžių pasirodė labai neįprastai, nes pats lūpdažis tikrai kitoks, negu iki šiol esame pripratę, bet su juo tikrai patogiau dažytis, prieiti prie lūpų kampučių, leidžia išsidažyti nepriekaištingai. O ir išsilaiko ilgai. 10/10.
  4. Fiksavimo pudra-bazė: man nelabai patiko. Nors esu girdėjusi tikrai gerų atsiliepimų. Ji ant mano odos atrodė labai geltonai, kokia vizualiai ir yra, todėl jos daugiau ir nebenaudojau, bet tikiu, kad kažkam ji tinka ir patinka 🙂 (nors gal variantas ją naudoti, kaip maskuojančią priemonę prieš mano mėgstamą mineralinę pudrą? reikės šį variantą dar išbandyti:D).
  5. Akių šešėliai: jie mane tikrai nustebino. Galvojau spalvos bus nekokios, bet čia tas variantas, kur reikia užsitepti, kad pamatytum tikrą efektą. Puikiai dengiasi, išsilaiko, o pati šviesiausia spalva paletėje yra tobula mano akių vokams, maskuoja ir kartu suteikia gaivumo įvaizdį. Pačios geriausios rekomendacijos:)

Tai tiek trumpai apie mano išbandytas Gosh priemones, jeigu ir Jūs esate išbandę, būtinai pasidalinkite, kas labiausiai patiko, o galbūt, kas nelabai 🙂

Sotera

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.