Vaikų lavinimas ir pramoga – piešimas spalvotu smėliu

Sveikos, mamos,

tikriausiai jau nemažai būsite mačiusios arba girdėjusios apie dabar labai populiarią techniką – piešimą su smėliu. Šią veiklą išbandžiau ir su savo dukryte.

Iš pradžių tikrai maniau, kad bus sunku, reikalaus per didelio kruopštaus darbo, bet tiesa tokia, kad viskas yra net labai paprasta. Gauni geltoną tokį paveikslą-lapą, pradedi nuiminėti pačias mažiausias vietas su rinkinyje esančiu pincentu ir pradedi pilti norimas spalvas ant tų vietų. Tada vėl nulupi kažkokią detalę ir vėl pili smėliuką. Po kiekvieno „užpilimo“ ant tam tikro vietos – reikia nupurtyti perteklių ir vėl pilinėti ant naujų vietų, kol galiausiai užbaigsite paveikslą 🙂

Čia gera idėja ir gimtadieniams, kai vaikams trūksta veiklos, taip pat gera dovanų idėja, bet tikrai puikus dalykas namuose užsiimant su vaiku. Patikėkite manimi, kiek daug džiaugsmo ir laimės bus vaikui, kai kartu „spalvinsite“ įvairius personažus.

Mūsiškis yra iš čia: https://www.facebook.com/smeliolaime/ . Patiko tai, kad gražiai supakuota dėžutė, spalvų daug ir tikrai daugiau nei reikia. Sertifikuotas žaislas, kokybiškas, turi CE ženklinimą. Ir kas dar svarbu didelis pasirinkimas pagal skirtingas amžių grupes, vyresniems šiek tiek sudėtingesni paveikslėliai:)

Rekomenduoju:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.