Vytautas Mineral Spa: nuostabus viešbutis visai šeimai (nuotraukos+apžvalga)

Sveikos, mamytės,

visą savaitgalį praleidome mūsų pamėgtame Vytautas Mineral Spa. Čia lankėmės pirmą kartą su visa šeima. Įspūdžiai tikrai net labai geri. Tad, jeigu planuojate kelionę į šį spa centrą, o gal ieškote vietos, kur praleisti puikiai laiką su savo mažyliais, kviečiu skaityti mano apžvalgą:) 22813948_1803973573233816_28614659780340523_n

Viešbutis yra įsikūręs Birštone. Nedidelis, bet labai jaukus miestelis. Nors pats Vytautas Spa yra tikrai didelis ir erdvus. Čia galima rasti sporto salę, žaidimų kambarį vaikams, spa centrą, baseinus, pirtis ir kitas pramogas.

Šį kartą apsistojome mini liuks’o kambaryje. Jis yra daug erdvesnis, patogesnis su vaiku (kažkada gyvenome paprastame dvivietyje, tai ten tikrai ankšta būtų su atžalomis).  Maloniai nustebino tai, kad viešbutis paruošė mergaitei lovytę su pataliukais, tas labai patogu, nes nereikėjo savo vežtis. Tik rekomenduočiau pasiimti kelionį čiužinuką vaikams, nes jų turimas bent jau mano mergaitei buvo labai kietas:D. Šiaip viskas labai švaru, tvarkinga ir nauja…tikrai labai gera būti čia:)

Spa zonoje yra net du dideli baseinai ir vienas vaikiškas. Jis yra šiltas…apie 34 laipsnius. Gylis apie 45 cm. Šalia jo pilna įvairių vaikų plaukimui skirtų daiktų, tad nebūtina vežtis savo…na žinote, įvairūs ratai ir panašiai:)) 

Kas abejojate, ar eiti su vaikais į pirtis, aš tikrai rekomenduočiau. Net ir mano mažoji šiek tiek lepinosi garinėje pirtyje…Ten šilta ir tikrai malonu būti:). O pasikeisdami su vyru galėjome pasilepinti ir sauna bei kitomis pirtimis…jų ten iš viso 4 yra.

Apie žaidimų erdvę: labai jaukus, tvarkingas ir prižiūrimas. Ten dirba ir auklytė. Nerealiai nerealiai miela ir draugiška moteris. Ji taaaip smagiai užsiima su vaikais, kad tikrai gražu žiūrėti. Kartu padeda piešti, žaisti su plastelinu (tiesa, pati pagamino iš ekologiškų medžiagų:)).  Nuo 3 m. galima palikti savo vaikus jai ir eiti ramiai pasilepinti procedūromis. Kiek pamenu 3eur valanda kainuoja. Žaidimų kambaryje rasite mašinyčių, knygučių, virtuvėlę, kaladėles ir kitus žaislus. Tiesa, pasigedau tik lėlių…kažkaip tikrai trūko mano mergaitei, klausė, kur lelės:)

Vakarais auklytė vedasi vaikus į skaityklą. Ten taaaaip gražu, neišpasakytas grožis atrodo, kad patenki į kosmosą. Ir ten ant kalno užsilipę vaikai žiūri animacinius filmus, tikrai superiniai įspūdžiai:). (dienos metu galima ramiai skaityti knygas, jų ten taip pat yra didelė gausa)

Su vyru mėgavomės ir procedūromis. Vyras darėsi polinezietišką masažą „Ma-uri-ora“, kuris tarp kitko buvo net labai įdomus, toks smarkiai atpalaiduojanti, bet tikrai net labai geras. O aš šiandien kaip tik lepinausi tonizuojančiu masažu, kurį atliko labai fainas vyriškis…tikrai seniai buvau tokiame geram masaže! Su visa šeima apsilankėme druskų kambaryje. Labai patiko ir mažąjai…pirmoji jos „spa“ procedūra hahah :)).

Nuostabus, tvarkingas, naujas ir labai draugiškas šeimoms viešbutis. Rekomenduoju:).

P.S. Ten labai daug atvyksta su mažais net labai mažais vaikais, tad tikrai puikios sąlygos net ir atvykstant su kūdikiais. Pocedūrų yra ne tik suaugusiems, bet ir vaikams, paaugliams ir nėščiosioms. Tad, mamos, lėkite paiilsėti, kad ir darbo dieną:)

Daugiau informacijos: http://vytautasmineralspa.lt/

P.S. Mūsų mažosios chalatas iš Green Rose http://www.green-rose.lt/chalatai-vaikams-drugelis-bambuko-pluostas, o mūsų puikieji Crocs’ai iš https://www.open24.lt/lt/paieska/?query=crocs

Nuotraukos priklauso Babyblog.

233 234 235 236 237 238 239 240 241

3 Komentarai

  1. Vaiva
    2017-11-15 / 10:11

    Deja deja, nors pati esu mama, bet pabegome su vyru pasilepinti i si isgirtaji Vytauta ir… gulim sau sukurineje vonioje, salia taskosi mazas vaikas, purslai visi ant veido, plauku… Klyksmai, riksmai.
    Vakaras,romantiskai nusiteike graziam kambaryje mudu abudu ir staiga…klyksmai,riksmai,duru trankymai, spiegimai, iki pat vidurnakcio. Savaime suprantama visa romantika isgaravo deka mazuju kazkieno nenaudeliu. Taip, suprantu, kai kam norisi su vaikais pasibuti. Bet mielieji, gerbkime ir kitu zmoniu interesus!

  2. Aurelija
    2018-01-30 / 1:34

    Labai smagiai skamba pasibuvimas 🙂 Birštone dar neteko būti, bet manau tikrai su šeima apsilankysime Vytauto SPA 🙂 Kolkas buvom tik Trasalyje, ten irgi labai puikiai pritaikyta sanatorija šeimai. Aišku, būna kad laksto ir triukšmauja mažieji, bet juk jie vaikai, tai leiskim ir jiem džiaugtis. Mes užtat su vyru labai ramiai praleidom laiką, nes mūsų sūnus visą laiką beveik buvo užimtas 🙂
    Kainos nėra labai mažos, bet visada galima pataikyti ant nemažų akcijų
    https://www.noriunoriunoriu.lt/lt/t/trakai-spa-akcijos
    Tai tikrai rekomenduoju, nedaug tokių vietų, kur su vaikais galima atvažiuoti pailsėti, tai čia viena iš tų

  3. Rūta
    2022-09-19 / 12:12

    Labai naudingos tokios apžvalgos. Nes su vaikais pailsėti, pasimėgauti procedūromis tikrai ne visur įmanoma. Draugiškos vaikams vietos viena aktualiausių temų pas mus tiek renkantis ilgas, tiek trumpas savaitgalio išvykas. Žinoma, smagu pabūti tik dviese. Jau susiplanavome tokį savaitgalį pirmąsyk per vaikučių auginimo laikotarpį. Galvoju, jog kažką iš ageismas.lt vertėtų užsisakyti, kad tas savaitgalis taptų dar labiau įsimintinas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.