Žurnalas: Kiškutis Mikutis 2-4m. vaikams (apžvalga)

Sveikos, mamytės,
šiandien noriu pasidalinti naujai atrastu ir tikrai vertu dėmesiu žurnalu „Kiškutis Mikutis“. Prekyboje jis atsirado vos prieš keletą savaičių, tad nieko nelaukus norėjau jį pačiupinėti, susipažinti, o įspūdžiais pasidalinti su Jumis. Tai pradėkime?:)
Iš pirmo žvilgsnio žurnalas primena jau visiems labai gerai žinomą „Kutis“. Nors tiesa, jis kitokios „formos“ ir sakyčiau, kad jo dydis man tikrai labiau patinka:)).

 1Žurnaliukas yra daugiau skirtas ne vien tik vienam vaikui atlikti užduotis, bet jis yra labiau orentuotas į šeimą, t.y. norima, kad vaikas kartu su šeima bendrautų, atlikinėtų užduotis. Man tas tikrai labai patiko, kadangi pati mėgstu užsiminėti su dukryte, tai jau šiandien gerą valandėlę turėjome, ką veikti:).

Žurnale pilna smagių užsiėmimų: galima lipdyti lipdukus, jungti taškelius, figūrėles, spalvinti, karpyti, rasti skirtumus, pažinti įvairius gyvūnėlius, skaičius, spalvas ir net skaityti pasaką:).  Po kiekviena užduotimi yra dar surašyti patarimai, ką tėveliai galėtų kartu nuveikti su savo atžalomis, įvardinti tam tikri žaidimai, kuriuo metu galima mokytis, ar kartu pažinti vienas kitą.
Dar man patiko tai, kad žurnalo iliustracijos yra labai žaismingos, pozityviai nuteikiančios. Gyvūneliai labai aiškiai nupiešti, su emocijomis veide. Smagus ir tikrai naudingas žurnalas:)
O čia dar trumpai didžiausi šio žurnalo pliusai:
  • žurnaliukas yra pozityvus ir žaismingas;
  • lavina rankelę ir motoriką;
  • tobulina dėmesio sutelkimą bei pastabumą;
  • padeda mokytis rašyti, skaičiuoti ir pažinti spalvas;
  • ugo kūrybiškumą.

 

Nuoširdžios rekomendacijos, žurnaliukas tikrai puikus. O visiems linkiu rasti laiko savo vaikams, bendrauti su jais, padėti pažinti pasaulį:).
Kur ieškoti? Prekybos centruose ar kitur, kur prekiaujama spauda:)
3
5
GFHG

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.