Apžvalga: langų plovėjas robotukas Albohes Z5. Ar verta pirkti?

Sveikos, mielosios,

šiandien pagalbėsiu apie techniką, bet taip mamiškai 🙂

Visus prietaisus, kurie padeda mamoms, moters kasdienybėje tikrai labai vertinu ir jeigu tik gerai atlieka savo darbą, padeda sutaupyti laiko, tokių, kaip sakant, kuo daugiau namuose norisi turėti:D

Daug grupėse, forumuose mamos kalbėjo apie nerealią pagalbą – langų valymo robotuką. Peržiūrėjusi kainas Lietuvoje, padariau išvadą, kad pirksiu Kinijoje. Nes ten paprasčiausiai, kai kas kelis kartus pigiau. Iki šiol labai bijojau pirkti dėl garantijų, bet pasidomėsiu geriau, pvz. gearbest.com duoda garantijas, tad kažkam nutikus, jie pakeis ir panašiai. Tad pasiryžau užsisakyti.

Robotukas Albohes Z5 kaina su siuntimu gaunasi apie 114 Eur, kas yra labai gera kaina. Komplekte galima rasti instrukciją, pati robotuką, laidą, pukštuvą (nenufotkinau, kažkur palikus buvau virtuvėje:D), net 9 kepinėles valymo, pultelį, trosiuką, jeigu valysite langus iš išorės. Naudotis paprasta, valdai robotuką pultelio pagalba. Gali gulėti ant sofos ir reguliuoti…na arba tiesiog nusatyti rėžimą ir leisti pačiam viską daryti, ką ir aš darau visada. Nuvalo idealiai gerai (padariau foto prieš ir po…matot:D). Išblizgina tikrai gerai. Kas turit namuose daug langų, ar dėl sveikatos negalit lankstytis, čia manau nerealus dalykas.

Prietaisas šaunus tikrai, bet turi ir minusų, pvz.: jis su laidu…mane šiek tiek erzino, bet kompensavo laido ilgis, jis tikrai laaaaabai ilgas, tad net aukščiausiam ir palčiausiam langui užtenka. Kitas dalykas jis pakankamai garsus. Daugiau minusų nėra.

Ar pirkčiau dar? Tikrai taip, dar močiutei užsakysiu:D Nes su nugara savo langus sunkiai beišsivalo:) O šiaip tikrai 8/10 balų, vertas savo kainos.

Kur galima rasti? spausti čia.

 

 

2 Komentarai

  1. Rosita
    2021-05-26 / 12:00

    Ačiū už apžvalgą, kažkaip buvau skeptiška prieš tokius valymo įrenginius. Esu atradus kam patikėti šį darbą, kad langu valymas Klaipedoje vasarnamyje netaptų kančia. Gal reikės pamėginti ir šį aparačiuką..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.