Aretės 3-sis gimtadienis: šventės akimirkos ir patarimai | babyblog.lt

Sveikos, mielosios,

laikas tikrai labai greitai bėga, o štai ir mano mažoji jau visai didelė mergaitė tapo. Šiandien jai 3 metukai:) Nors gimtadienis prabėgo tikrai smagiai, bet tikrai labai malonu, kad tiek daug mylimų draugų susirinko pasveikinti mano dukrytės. Prisišokom, prisilinksminom ir tiesiog puikiai praleidome laiką.

Gimtadieniui ruošiausi kažkur savaitę laiko, pradėjau nuo maisto paieškos ir baigiau dekoracijomis:) Sudariau sąrašą, kur ką pirkau, kur ką užsakinėjau, tai tikiuosi, kad Jums planuojant šventes šis sąrašas padės, ar tiesiog pasisemsite idėjų.

  1. Tortas: rinkausi pagal kitų mamų rekomendacijomis, tad užsakinėjau 25 žmonėms, 4,5kg tortą pas Naminiai tortai (spausti čia). Ne tik skanus, sotus, bet dar ir labai gražiai atrodo. Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju.
  2. Užkandžiai: taip pat pagal mamų rekomendacijas. Užsakinėjau pas Violetą (https://www.facebook.com/violeta.glebute). Labai patiko bendravimas, viso maisto užsakymas, tikrai atsakinga ir darbšti moteris. Patarė, ką imti, mielai atsakė į daugybė mano užduotų klausimų. O maistas tikrai gardus.
  3. Dekoracijos: nuoširdžiai nesu atradusi fainesnės vietos už Party inbox (https://www.partyinbox.lt/) kiekvienais metai ten asortimentas vis fainesnis, o galima rasti tiek daug visko šventėms. Nuo lėkštučių iki stovų pyragaičiams. Visko visko…papuošimai, dekoracijos, nežinau, ko ten nėra. Visokiausių tematikų, vestuvėms, krikštynoms ir gimtadieniams. Kažkokia svajonių parduotuvė ten 😀 Galėčiau apsigyventi ten:D
  4. Suknelė: Anielės suknelė yra kažkas tokio…beprotiškai graži, įdomi, išskirtinė. Kiek ten darbo ir kruopštumo. Nežinau, bet tikrai gražiausia suknelė, kokia esu mačiusi. Galima rasti čia: https://www.facebook.com/aniele.lt/. Tiesa, ji gamina dar ir nerealius auskarus, šiaip ši kūrėja yra tikrai talentinga, o jos darbai nepalieka abejingų.
  5. Balionai: jau kelintus metus užsakinėjame pas Pooh Balionai, visada nustebina savo kompozicija ir balionių įvairove. Kadangi mūsų tema buvo „barbie“, vienas iš balionų buvo su barbe. Nerealiai gražu, o atveža visada laiku. Čia galima juos rasti: https://www.facebook.com/poohbalionai/.
  6. Lokacija: pasirinkau Aretės vieną mėgstamiausių žaidimų kambarių – Alisą, Ogmios mieste. Ten visada smagu, o ir gerai pažįstama aplinka, be to daug vienos, yra ne tik smagi žaidimų erdvė, bet ir gyvūnėliai, kuriuos galima maitinti.

Patarimai besiruošiant šventei:

  1. Apgalvokite tematiką (gal Jūsų vaikai kažks personažas patinka?);
  2. Sudarykite svečių sąrašą;
  3. Nustatykite šventės biudžetą;
  4. Išsirinkite lokaciją;
  5. Išsirinkite maistą (nes tikrai svarbu, kad svečiai nebūtų alkani šventės metu);
  6. Pasirūpinkite dekoracijomis;
  7. Išsiųskite kvietimus;
  8. Nepamirškite aprangos;
  9. Smagiai atšvęskite 🙂

Jeigu reikės patarimų ar pagalbos organizuojant, ieškant tam tikrų dekoracijų, ar ko kito – visada rašykit man 🙂 Mielai atsakysiu:)

Babyblog

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.