ENCHANTIMALS: nuostabios lėlytės su gyvūnėliais

Sveikos,

Šiandien turiu labai mergaitišką rekomendaciją…žinau, kad tikrai didelė dauguma mergaičių tikrai mėgsta žaisti su lėlėmis, vienos tai pradeda ankščiau, kitos vėliau…o štai mano mergaitė jau prieš kokį mėnesį pradėjo:D Na jos tokiu žaidimu dar nepavadinčiau, bet susidomėjimas, plaukų šukavimas ir mylavimas jau rodo didelį tobulėjimą:)

Tai dabar apie mano dukrytę bei mane sužavėjusias lėlytes – Enchantimals:)) Jos yra labai mielos. Aš visada buvau „barbių“ (dar vis esu:D..užaugau su jomis), bet šitos yra kitokios, tokios gražios, pozityvios, tokios nepaprastos ir išskirtinės. Visos lėlytės yra tarsi žvėreliai ir kartu būna  su žvėriukais. Mano favorite yra kiškutė ir avytė:D Jų šukuosenos tikrai ypatingos. Šiaip šios lėlytės yra skirtos nuo 3m…dėl tikriausiai smulkesnių detalių (pakabukai, batukai), aš pati savo dukrytei juos paslepiu ir duodu žaisti tik su lėlėmis. Patikėkite, žaidžia net labai ilgai…kartais paslepiu, kad nepabostų, bet vis prieina ir prašo „lelis mama lelis“ :DD Tenka duoti:D

Smagu, kad lėlytės yra ne tik laaabai labai gražios, bet ir jų kaina, mano nuomone, tikrai labai nebloga. Šiaip apie 14 Eur, būna ir akcijų, tada pigiau:)

Rekomenduoju tikrai labai rekomenduoju:) 10/10 🙂

Jeigu ir Jūs turite, lauksiu atsiliepimų:)

Babyblog

1

7

5

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.