Greitai paruošiama trinta bulvių sriubytė

Vos keli ingredientai, paprastas paruošimas o rezultatas nuostabus. Šios sriubos mes norim dar ir dar:)

Mus reikės:

  • 5 vidutinės bulvės
  • 2 svogūnų
  • 2 skiltelės česnako
  • 150 ml naminio sultinio (naudoju triušienos)
  • 100 ml pieno

Eiga:

Bulves nuskutame ir dedame virti. Vandens pilame tiek, kad apsemptų per 2 pirštus. Bulvės verda, o mes pasiruošiame svogūnus bei česnaką. Svogūnus ir česnaką nulupame, supjaustom ir dedame kepti. Kepame ant labai lengvos ugnies, pagardinus alyvuogių aliejumi. Labai svarbu kepti tol, kol suminkštėja ir tampa auksiniai, tačiau nepradeda degti. Baigiant bulvėms virti, sudedame svogūnus bei česnaką, pilame sultinį, bei pieną. Viską užverdame ir sutriname smulkintuvu. Pagardiname tarkuotu sūriu jei norisi.

Skanaus:)

P.S. Sultinį galite keisti kubeliu. Sriubos tirštumą reguliuokite pagal savo norus.

Recepto autorė Ieva R.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.