Mums reikės:
- vienos nedidelės putpelės (porcija kelioms dienoms)
- daržovių sultinuko (galima apseiti ir be jo, dėti tada mėgstamus prieskonius)
- morkos
- svogūno
- cukinijos
- makaronų
Paruošimas:
Nuplaukite kruopščiai putpelę, ją šiek tiek ant lengvos ugnies apkepkite ir įdėkite virti. Supjaustikite labai smulkiai svogūną ir sutarkuokite cukiniją, morką. Po 7-8 min. suberkite daržoves į puodą, įdėkite prieskonių arba pusę kubelio daržovių sultinio ir kartu viską virkite dar apie 10-15 min. Tuo pačiu metu užstatykite virti norimą kiekį makaronų. Baigus virti, išimkite putpelę, dalį jos išdarynėkite ir smulkiai supjaustykite (patiems mažiausiems galima ir sutrinti smulkiai). Tada į dubenėlį įdėkite išvirtus makaronus, dalį supjaustytos putpelės ir užipilkite viską sultinuku su daržovėmis.
Patarimas: kadangi liks dar putpelės ir daržovių, galite kitai dienai pasilikti, bet atskirai jau išvirti ryžių arba bulvių ir taip truputi pakeisti receptą.
Skanaus:)
Recepto autorė Sotera-Babyblog.