Atostogos jau čia pat, vis dažniau dienas norisi praleisti gamtoje. Štai toks patiekalas puikiai tiks ne tik vaikams, bet visai šeimai iškylaujant su draugais vasarnamyje ar kitur kur yra virtuvė 😀
Reikės :
- 250g smulkintos triušienos
- 1 morkos
- 1 svogūno
- Prieskonių pagal skonį
- Smulkintų krapų
Garnyrui: šviežių bulvių virtų su lupena ir šparaginių pupelių
Gaminame: į indą įtarkuojame morką, svogūną, sudedame prieskonius, bei smulkintus krapus ir triušienč. Viską gerai išmaišome. Formuojame pailgos formos kotletukus. Gaminame ant garų apie 20 min. Galima kepti ir orkaiteje, tuomet į smulkintą mėsą rekomenduoju įdėti lydyto sviesto ar kito aliejaus šaukštą. Išvirus ar iškepus smeigiame ant pagaliuko ir pateikiame su mėgiamų garnyrų.
Skanaus!
Mmmm