Triušienos „liulia-kebabas“ vaikams

Atostogos jau čia pat, vis dažniau dienas norisi praleisti gamtoje. Štai toks patiekalas puikiai tiks ne tik vaikams, bet visai šeimai iškylaujant su draugais vasarnamyje ar kitur kur yra virtuvė 😀

 Reikės :

  • 250g smulkintos triušienos
  • 1 morkos
  • 1 svogūno
  • Prieskonių pagal skonį
  • Smulkintų krapų

Garnyrui: šviežių bulvių virtų su lupena ir šparaginių pupelių

Gaminame: į indą įtarkuojame morką, svogūną, sudedame prieskonius, bei smulkintus krapus ir triušienč. Viską gerai išmaišome. Formuojame pailgos formos kotletukus. Gaminame ant garų apie 20 min. Galima kepti ir orkaiteje, tuomet į smulkintą mėsą rekomenduoju įdėti lydyto sviesto ar kito aliejaus šaukštą. Išvirus ar iškepus smeigiame ant pagaliuko ir pateikiame su mėgiamų garnyrų.

Skanaus!

1 komentaras

  1. Anonimas
    2018-05-25 / 22:48

    Mmmm

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.