Artėja velykų šventė, tad pats laikas pagalvoti, kaip šią šventę vaikams pavertsi dar įsimintinesne.
Šį kartą su Olivija gaminome linksmai pateiktą „Kiškučių“ sriubytę. Įvertinta buvo 10/10, tad siūlau ir jums išmėginti 🙂
Reikės :
- 500g daržovių sultinio;
- 2 Vidutinės morkos arba 1 didelės;
- 3-4 saujos šaldytų arba žalių žirnelių;
- Šviežio kopūsto;
- Įvairių sėklų papuošimui;
- 1 apvalios didesnės bandelės
Eiga :
Į verdantį sultinį sudedame pjaustytas griežineliais morkas, paverdame apie 10 min. Tuomet į tą patį puodą sudedame pjaustytą kopūstą ir žirnius, viską verdame dar apie 10 min. Kol verdą sriubytė, paruošiame kiškutį: nupjauname viršunę, padarome vietos. Mano bandelė buvo labai minkšta, tad aš neįšskaptavau vidaus, o tiesiog suplojau su pirštais bandelės vidurį į vidų. Toliau darome ausytę: jas pritvirtiname su dantų krapaštuku. Kiškutis paruoštas (galima iš kokio maisto daryti nosytę, akytes)
Paruošą sriubytę sutriname trintuvu ar virtuvinių kombainu ir pilame į paruoštą kiškį 😊
Skanumėlis 😊
Recepto autorė Deivika
Super graziai ir skaniai atrodo, net uzsinorejau sriubytes su kiskuciu
Kaip smagu, kad patiko! 🙂 Isbandykite butinai 🙂